Interdisciplinárny charakter neuromarketingu - Majtán, Štefan
Pojem marketing a jeho definície. Kognitívna psychológia a jej časť kognitívna neuroveda. Neuroveda a jej úloha pri výskume spotrebiteľského správania. Iné relevantné vedné disciplíny: neuropsychológia, sociológia, behaviorálna neuroveda a neurológia.