Environmentálny manažment a možnosti ochrany environmentu na podnikovej úrovni - Marečková, Zuzana
Zavedenie systému environmentálneho manažérstva (EMS) v zmysle požiadaviek STN EN ISO 14001: 2015. Zavádzanie EMS v podnikoch. Kroky modelu EMS v zmysle STN EN ISO 14001. Plánovanie EMS, implementácia, kontrolovanie a preskúmanie manažmentom. Medzinárodné normy radu ISO 14 000 a 19 000. Podnikateľské efekty fungujúceho environmentálneho systému.