Proces individualizácie ako priestor generovania spoločenských noriem - Štefancová, Viera
Niektoré prejavujúce sa problémy dôsledkov individualizácie vo vzťahu k procesom starnutia a k seniorom. Individualizácia ako spoločenský proces a jej vnímanie seniormi. Hodnoty a životný štýl seniorov.