Ďalšie vzdelávanie v podniku a hodnotenie výsledkov vzdelávania - Matulčíková, Marta, 1964-
Zvyšovanie adaptability zamestnancov v podniku rozvojom vzdelávacích aktivít. Kľúčové kompetencie pre celoživotné vzdelávanie – európsky referenčný rámec prijatý v roku 2006 Európskym parlamentom. Základné metodologické východiská empirického výskumu. Výsledky výskumu. Úrovne hodnotenia podnikového vzdelávania.