Proces individualizácie a metódy vytvárania spoločensklých typov vo fikcii - Štefancová, Viera
Spoločenská charakteristika – kritika a kvalita produkcie a skvalitňovanie produkčných procesov konkrétnych televízych relácií. Mediálny výskum ako nástroj audiovizuálnej tvorby.