Kulturdimensionen und ihr Einfluss auf die Widersprüche in Netzwerken - Michálková, Anna, 1968-
Vplyv kultúrneho rozmeru v turistických oblastiach na Slovensku. Prepojenie medzi-kultúrnych dimenzií a niektoré javy regionálnych turistických sietí. Charakteristika spolupráce, komunikácie, konkurencie, dôvery a kontroly.