Bemerkungen zum sprachverfall des Deutschen - Adamcová, Lívia
Diskusia o vplyve anglicizmov na memčinu, do ktorej sa zapájajú okrem lingvistov aj historici, učitelia, autori publikácii, sociológiovia a vedci z rôznych iných odvetví.