Predpoklady zvyšovania konkurencieschopnosti v startupoch - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Čo je start-up. Predpoklady tvorby podnikateľskej stratégie v start-upoch. Predpoklady zvyšovania konkurencieschopnosti v start-upoch prostredníctvom voľby stratégie a udržateľnosti konkurenčnej výhody. Zvyšovanie konkurencieschopnosti prostredníctvom špecifických stratégií aplikovateľných v start-upoch.