Vzťah produkcie a medzispotreby v slovenskej ekonomike analýza a modelovanie na báze kointegrácie - Haluška, Ján
Medzispotreba - hodnota výrobkov a služieb spotrebovaných v hospodárstve alebo transformovaných v procese výroby. Je súčasťou celkovej produkcie a celkovej hodnoty výrobkov a služieb. Zostávajúca časť celkovej produkcie hospodárstva - hrubá pridaná hodnota je kľúčovým faktorom rastu výkonnosti hospodárstva. Potreba analyzovania a kvantifikovania vzťahu celkovej produkcie a medzispotreby v Slovenskej ekonomike.