Odsun karpatských Nemcov - Kropaj, Marián, 1983-
Niekoľko stručných poznámok o živote karpatských Nemcov na území Slovenska. Príchod nemeckej menšiny na Slovensko až po ich nútené vysídlenie, internovanie a odsun.