Nákladová analýza v projektoch outsourcingu IT - Mlynarovič, Vladimír
Úspora nákladov ako jeden z hlavných dôvodov pre outsourcing IT. Projekt outsourcingu IT. Štruktúra nákladov poskytovateľa IS/IT služieb. Požiadavky na cenový model outsourcingu IT. Benchmarking nákladov objednávateľa. Faktory ovplyvňujúce náklady poskytovateľa. Analýza profilu nákladov. Analýza rozdelenia ľudských zdrojov.