Súčasné trendy v procesnom manažmente organizácie - Papulová, Emília
Posun v paradigme manažmentu organizácie. Od funkčnej hierarchie ku konceptu procesnej organizácie. Súčasné metódy a prístupy na podporu riadenia procesov: Total quality management, Lean management, metóda Six Sigma, Business process reenginiering, Balanced scorecards a ďalšie. Implementácia zmien smerom k procesnej organizácii a procesnému manažmentu.