Vybrané spôsoby odvodenia očakávanej výnosnosti akcií - Podmajerská, Katarína
Vybrané spôsoby stanovenia očakávanej výnosnosti akcií. Dividendový model - implikované náklady kapitálu. Model INFA (stavebnicový model). Model APT. Model CAPM (model oceňovania kapitálových aktív). Ostatné vybrané spôsoby odvodenia očakávanej miery výnosnosti akcií.