<The> Impact of Knowledge Spillovers on Total Factor Productivity Revisited: New Evidence from Selected European Capital Regions - Puškárová, Paula, 1985-
Identifikácia a prínos vedomostného kapitálu ako aj rozdiely medzi európskymi regiónmi v rámci celkovej produktivity faktorov. Osobitný dôraz je kladený na trojuholník regiónov hlavných miest Viedeň-Budapešť-Bratislava.