Spotrebiteľské obchody - piaty druh obchodných záväzkových vzťahov ako ochrana spotrebiteľa v obchodných vzťahoch - Jablonka, Branislav
Hraničné kritériá posudzovania obchodných záväzkových vzťahov. Spotrebiteľské zmluvy v obchodných záväzkových vzťahoch.