Manažerské výzvy 21. století - Hekelová, Zuzana
Nové výzvy pre dnešných manažérov. Technický pokrok a elektronizácia. Triedenie informácií. Doba rozvinutej počítačovej techniky a depersonalizácia. Ľudský faktor, vývoj postoja ľudí k životu a práci. Narastajúci individualizmus. Nové trendy na trhu práce.