Studie: Vzdělávací systém v Česku stále nereaguje na potřeby trhu práce - Kazdová, Alena
Globálne súvislosti súčasného pracovného trhu špecialistov a Česká republika. Sedem indikátorov, ktoré rozhodujú o sile pracovného trhu danej krajiny. Zistenia o Českej republike a porovnanie s Nemeckom, Maďarskom a Poľskom.