Ekonomická diplomacie v praxi - Kejhová, Hana
Zastupovanie Českej republiky v zahraničí Ministerstvom zahraničných vecí. Snaha o synergiu všetkých rezortov. Odbor ekonomickej diplomacie. Vyhľadávanie a odovzdávanie informácií ako kľúč k úspechu. Úloha ekonomických diplomatov. Ako sa stať ekonomickým diplomatom. Podpora ekonomickej diplomacie v Taliansku.