Charismatický leadership: spása firmy, či zatracení? - Ulčin, Peter
Charizma a vodcovstvo. Bývalý americký prezident Ronald Reagan - dobrý príklad charizmatického lídra. Znaky charizmatického vodcovstva. Zneužitie charizmatického vodcovstva. Predaj a charizma. Správanie charizmatického lídra v porovnaní s lídrom, ktorý charizmu zneužíva.