Methodology of content analysis of CR information in annual reports of the largest Czech and Slovak companies by means of Cata - Petera, Petr
Firemný reporting sa stáva bežnou praxou po celom svete. Informácie o spoločenskej zodpovednosti. Metodika výskumu, konkrétne kvantitatívna analýza obsahu spoločenskej zodpovednosti, zverejnená vo výročných správach najväčších neziskových organizácií v Českej a Slovenskej republike.