Zmluvy v miestnej samospráve - Briestenský, Ladislav
Základné informácie o zmluvách, ktoré sú potrebné na zorientovanie sa a upozornenie na nedorozumenia hroziace pri aplikácii príslušných právnych predpisov. Praktické odporúčania k procesu vyjednávania o obsahu zmlúv.