Stojí na výkonnostní křižovatce, a neví o tom - Choleva, Hynek
Aby sa z náhodného výkonu stala opakovateľná schopnosť, musí manažér vedieť, kde sa nachádzajú jeho výkonnostné križovatky a musí vedieť vytvárať nové zvládajúce postupy. Čo sú výkonnostné križovatky. Odhaľovanie výkonnostných križovatiek. Úniky z tlaku na výkon.