Lokálne prispôsobovanie a jeho využitie v podnikateľskej praxi - Procházková, Katarína, 1983-
Teoretické východiská lokálneho prispôsobovania a glokálneho marketingu. Alternatívy marketingu prostredníctvom produktu a komunikácie. Príklady na lokálne prispôsobenie tovarov a služieb. Faktory, ktoré ovplyvňujú rozhodovanie o cenovej štandardizácii a diferenciácii. Príklady lokálneho prispôsobovania z podnikateľskej praxe (spoločnosti Coca-Cola, McDonald’s, Starbucks).