Vybrané aspekty kultúrnej integrácie migrantov - teoretické východiská - Zorkóciová, Otília, 1954-
Analýza a charakteristika vybraných medzinárodne uznávaných teoretických prístupov hodnotenia základných atribútov kultúry a kultúrnej integrácie migrantov. Aplikácia v podmienkach Slovenskej republiky.