Vývojové trendy v oblasti vzdelávania - Cárachová, Magdaléna
Generácie digitálneho veku. Úlohy učiteľa a študenta v procese moderného učenia sa. Úloha IKT v procese zefektívňovania vzdelávacieho procesu. Vybrané vývojové trendy vzdelávania. Sociálne siete, mobilný e-learning, gamifikácia vo vzdelávaní.