Hlavné oblasti spoločenskej zodpovednosti výrobných podnikov - Rakovská, Júlia, 1972-
Definovanie pojmu spoločenská zodpovednosť. História spoločenskej zodpovednosti. Znaky spoločenskej zodpovednosti podniku. Tri oblasti spoločenskej zodpovednosti: ekonomická, sociálna, ekologická (environmentálna) oblasť.