Využitie manažérskych prístupov riadenia v miestnych samosprávach - Bogdanovská, Gabriela
Porovnanie vybraných manažérskych prístupov riadenia a prezentácia miery ich využívania v miestnych samosprávach fungujúcich v rámci Slovenskej republiky.