Nové výzvy a tendencie v modernej logistike - Richnák, Patrik, 1988-
Moderná logistika. Vývoj logistiky. Globalizácia a jej vplyv na logistiku. Nové smery a tendencie v modernej logistike. Nové výzvy a možnosti znižovania nákladov. Ovplyvňovanie logistiky megatrendmi. Prehľad najspoľahlivejších logistických krajín na svete za roky 2011-2015.