Zdaňovanie príjmov zo závislej činnosti vo vzťahu k zahraničiu - Jarinkovičová, Valéria
Zdaňovanie príjmov FO plynúcich zo závislej činnosti našim daňovým rezidentom SR zo zdrojov v zahraničí a príjmov zo závislej činnosti plynúcich daňovým nerezidentom SR zo zdrojov na území SR. Autorka vychádza zo zákona o dani z príjmov a medzinárodných zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia.