Komparácia pohľadov na riadenie služieb IS/IT - Romanová, Anita, 1973-
Koncepcia výskumného modelu základných charakteristík oblastí podnikovej informatiky a riadenia služieb IS/IT. Postavenie IS/IT v podniku. Rozhodovacia právomoc v oblasti investícií do IS/IT. Využívanie outsourcingu IS/IT. Riadenie služieb IS/IT – kvalita a zabezpečenie služieb IS/IT. Význam kvality služieb IS/IT. Vyhodnotenie premenných riadenia služieb IS/IT podľa veľkosti podnikov.