Odhad podmienenej hodnoty v riziku prostredníctvom matematických softvérov - Horáková, Galina
Analýza výpočtu podmienenej hodnoty v riziku z teoretického aj praktického hľadiska. Definície v rôznych predmetoch aktuárstva a použitie matematických softvérov na jej výpočet.