Meranie výkonosti v kontexte manažmentu rizika - Rybárová, Daniela, 1967-
Riadenie rizika v spojitosti s hodnotením výkonnosti podniku. Riadenie výkonnosti podniku pomocou vybraných modelov. Meranie výkonnosti s využitím bonitných a bankrotných modelov. Hodnotenie ratingu obchodného podniku, výrobného podniku a podniku poskytujúceho služby.