Kompetentnosť a jej význam pre organizáciu - Skorková, Zuzana, 1979-
Kompetentnosť a kompetencie v organizácii. Vysvetlenie pojmov kompetencie a kompetentnosť. Kompetentnosť a jej vplyv na organizačnú štruktúru podniku. Organizačný graf spoločnosti. Prípadová štúdia spoločnosti Frotec.