Použitie programovacieho jazyka R a MS Excel na výpočet súčasnej hodnoty poistenia - Ondrejková Krčová, Ingrid, 1969-
Použiteľnosť dvoch softvérových prostriedkov v oblasti aktuárskych výpočtov v životnom poistení. Použitie a výsledky programovacieho jazyka R a MS Excelu. Náročnosť vo výpočtoch a všeobecná použiteľnosť štatistického softvéru, ktorý poskytuje rýchlejšie výpočty.