Reštrukturalizácia z daňového a účtovného hľadiska - Horváthová, Mária
Reštrukturalizácia podľa zákona o konkurze a reštrukturalizácii. Fázy procesu reštrukturalizácie. Reštrukturalizácia v zákone o dani z príjmov a v zákone o účtovníctve.