Dobrovoľníci a daň z príjmov - Jarinkovičová, Valéria
K vývoju dobrovoľníctva a k právnej úprave. Dobrovoľník a dobrovoľnícka činnosť. Novela zákona o dani z príjmov v zákone o dobrovoľníctve (Zákon č. 406/211 Z.z.). Novela zákona o dobrovoľníctve a ZDP v zákone o športe.