Výpočet štandardného a neštandardného netto poistného pre zmiešané poistenie pomocou MS Excel - Sakálová, Katarína, 1955-
Upisovanie poistiek v oblasti životného poistenia je dôležitá súčasť poistnej praxe a aktuára poisťovne. Uzavretie zmiešaného poistenia na dobu 10 rokov, určenie jednorazového štandardného a neštandardného netto poistného (metódou zvýšenia úmrtnosti o e %) použitím príslušného aparátu, ktorý poskytuje MS Excel.