Programovacie jazyky použiteľné vo výučbe predmetov programu Aktuárstvo - Simonka, Zsolt, 1974-
Charakteristika programovacích jazykov použiteľných vo výučbe matematických predmetov zahŕňajúc i predmety študijného programu "Aktuárstvo". Využitie špecializované na oblasť úzko súvisiacu s predmetom aktuárstvo.