Je po 25 letech právní úprava zakázaných dohod skutečne harmonizovaná? - Petr, Michal
Zákonné vymedzenie zakázaných dohôd. Základné znaky a definícia zakázaných dohôd. České správne právo. Horizontálne a vertikálne dohody.