Využitie programu ModelRisk pri výučbe vybraných problémov v teórii rizika - Slaninka, František, 1973-
Možnosti využitia softvéru ModelRisk pri vyučovaní predmetu Teória rizika so zameraním na riešenie problémov súvisiacich s rozdeleniami pravdepodobnosti. Základná ponuka a príklad využitia programu ModelRisk vo výučbe konkrétnej oblasti teórie pravdepodobnosti.