Using the data envelopment analysis to measure hotel efficiency in Slovakia - Gúčik, Marián
Metóda analýzy dátových obalov ako jeden z najdôležitejších nástrojov podnikového manažmentu na meranie efektívnosti interných procesov. Hodnotenie efektívnosti hotelov na Slovensku Malmquistovým produkčným indexom a SBM modelom.