O obaloch bez obalu - Petrášová, Michaela
Výrobcovia kladú na obaly čoraz väčší dôraz, obal predáva. Do popredia sa dostáva čistý minimalistický dizajn, grafika dáva vyniknúť jednoduchým líniám. Aké vlastnosti má dobrý obal. Využívanie ekologických obalov na Slovensku.