Farmári apelujú: Pite viac mlieka - Halasová, Henrieta
Vládna podpora u nás aj v ďalších krajinách EÚ síce na čas podržala výrobcov mlieka, ale koniec mliečnej krízy je stále v nedohľadne. Aj napriek nízkym cenám je spotreba mlieka na Slovensku na historickom mnime.