Softvérová podpora výpočtu pravdepodobnosti krachu - Strešňáková, Anna, 1976-
Metódy výpočtu pravdepodobnosti krachu poisťovne v konečnom časovom okamihu pri exponenciálnom type rozdelenia výšky poistných plnení. Možnosti prístupu a porovnávanie výsledkov jednotlivých prístupov pri rovnakých začiatočných podmienkach.