Výpočet dôchodkov pomocou jazyka C# v predmete Nemocenské a penzijné poistenie - Škrovánková, Lea, 1954-
Teoretický prehľad dôchodkového systému na Slovensku. Praktický model výpočtu dôchodku z jednotlivých dôchodkových pilierov, naprogramovaný v jazyku C#. Pravidlá spôsobu platenia príspevkov – odklad alebo prerušenie platenia, prestup do iného dôchodkového fondu a iné vzťahy medzi účastníkom a konkrétnym penzijným fondom.