Investičné rozhodovanie s využitím MS Excel - Žitňanská, Magdaléna
Význam indiferenčných kriviek a optimálne investičné rozhodnutie. Uvažovanie racionálneho človeka, ktorý si má vybrať takú kombináciu súčasnej a budúcej spotreby (C0, C1), ktorá bude maximalizovať jeho spokojnosť (užitočnosť). Funkcia užitočnosti môže byť u každého človeka iná.