Zrušenie a likvidácia obchodnej spoločnosti z právneho, účtovného a daňového hľadiska - Kolembus, Anton
Likvidácia obchodnej spoločnosti, vstup do likvidácie, likvidátor spoločnosti. Účtovný a daňový pohľad na likvidáciu obchodnej spoločnosti.