Pojištění proti fantomům - Novotný, Radek
Poistenie zodpovednosti dopravcu nekryje všetky škody, ktoré sa počas prepravy môžu vyskytnúť. Najmä pri cennejšom náklade by si výrobná alebo obchodná firma mala zabezpečiť aj poistenie majetku. Toto poistenie môže pokryť aj riziká spojené s tzv. fantómovými prepravcami.