Bioplasty v obalové technice II.: Nápojové lahve - Vítek, Miloslav
Spoločnosť Coca-Cola ako priekopník používania PET fliaš. Recyklácia PET fliaš. Vratné PET fľaše. Fľaše z biopolymérov. Najperspektívnejší bioplast - PEF polyetylén-furanát. Kompostovanie a riadené skladovanie. Kombinované bioplastové a papierové fľaše (green fiber bottle). Zložitá technológia papierových fliaš. Špeciálne bioplastové fľaše (zaza bottles).