Prepáčte, pán Einstein alebo o netušených možnostiach - Marianyi, Peter
Biológia ako základ technického pokroku v budúcnosti – symbióza živého a umelého – človeka a stroja. Budúcnosť v oblasti v nanotechnológií. Vývoj najdôležitejších oblastí ľudského pôsobenia.